Grieg Seafood (NO) (GSF) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Grieg Seafood (NO) aktie

GSF  

Grieg Seafood är en norsk leverantör och odlare av lax och skaldjur. Bolagets affärsidé är att använda sig av modern teknologi inom fiskodling, samt kunna leverera hög kvalité på ett hållbart sätt till sina kunder. Idag innehar bolaget global verksamhet, främst koncentrerat inom Norden, Europa och Nordamerika. Bolaget har sitt huvudkontor i Bergen.

Grieg Seafood (NO) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Fiskodling. Bolaget har ett börsvärde på 8 735 MNOK, en omsättning på 8 726 MNOK och med ett resultat på 73 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Grieg Seafood (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Grieg Seafood (NO) (GSF) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Grieg Seafood (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern GSF. Aktien har ett P/E-tal på 119.4 och P/S-tal på 1.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Grieg Seafood (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Grieg Seafood (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Grieg Seafood (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Grieg Seafood (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Grieg Seafood (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Grieg Seafood (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Grieg Seafood (NO)

Grieg Seafood (NO)

TickerGSF
ListaOB Match
LandNorge
SektorDagligvaror
BranschFiskodling
Börsvärde8 735 MNOK
Omsättning8 726 MNOK
Vinst73 MNOK
P/E119.4
P/S1.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Grieg Seafood (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Grieg Seafood (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter