Leroy Seafood (NO) (LSG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Leroy Seafood (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

LSG  

Lerøy Seafood Group är en norsk producent och distributör av fisk- och skaldjur. Bolaget äger och förvaltar över flera vattenbruk på den norska kusten och levererar idag råvaror till kunder inom offentlig sektor, hotell och restaurang. Utöver erbjuds även kött, vilt och skaldjur. Majoriteten av råvarorna exporteras på global nivå. Större delen av exporten sker inom Europa via bolagets etablerade dotterbolag. Bolaget grundades 1995 och har sitt huvudkontor i Bergen.

Leroy Seafood (NO) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Fiskodling. Bolaget har ett börsvärde på 43 873 MNOK, en omsättning på 20 986 MNOK och med ett resultat på 1 787 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Leroy Seafood (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Leroy Seafood (NO) (LSG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Leroy Seafood (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OBX, och med tickern LSG. Aktien har ett P/E-tal på 24.5 och P/S-tal på 2.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Leroy Seafood (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Leroy Seafood (NO) senaste utdelning är 2 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.7% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Leroy Seafood (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Leroy Seafood (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Leroy Seafood (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Leroy Seafood (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Leroy Seafood (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Leroy Seafood (NO)

Leroy Seafood (NO)

TickerLSG
ListaOBX
LandNorge
SektorDagligvaror
BranschFiskodling
Börsvärde43 873 MNOK
Omsättning20 986 MNOK
Vinst1 787 MNOK
P/E24.5
P/S2.2
Utdelning2 NOK
Direktavkastning2.7%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Leroy Seafood (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Leroy Seafood (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter