Seadrill (NO) (SDRL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Seadrill (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

SDRL  

Seadrill är verksamma inom offshore segmentet. Idag driver och förvaltar bolaget över oljeriggar, borrfartyg, jack-ups samt diverse undervattensfartyg. Tillgången till en bred bas av fartyg gör att bolaget har möjligheten att utforska nya möjligheter både på grunt - och djupt vatten. Verksamhet innehas på global nivå. Bolaget grundades 2005 och har sitt huvudkontor i London.

Seadrill (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Borrning. Bolaget har ett börsvärde på 125 MNOK, en omsättning på 18 682 MNOK och med ett resultat på -30 686 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Seadrill (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Seadrill (NO) (SDRL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Seadrill (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Oslo Bors, och med tickern SDRL. Aktien har ett P/E-tal på 0 och P/S-tal på 0 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Seadrill (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Seadrill (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Seadrill (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Seadrill (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Seadrill (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Seadrill (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Seadrill (NO)

Seadrill (NO)

TickerSDRL
ListaOslo Bors
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Borrning
Börsvärde125 MNOK
Omsättning18 682 MNOK
Vinst-30 686 MNOK
P/E0
P/S0

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Seadrill (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Seadrill (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter