Shortcut Media (SMG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Shortcut Media aktie

SMG  

Shortcut Media Group är verksamma inom filmkommunikation. Bolaget är idag specialiserade inom produktion och kommunikation som berör trailers, beställnings- och reklamfilm, 3d-animation, promos och visuella effekter. Kunderna återfinns inom varierande branscher, med störst närvaro inom den europeiska marknaden. Koncernen drivs via flertalet dotterbolag och varumärken, där de mer kända inkluderar Bond Street Film, Oddway Film, Shortcut Produktion och Frost Studio.

Shortcut Media tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Marknadsföring. Bolaget har ett börsvärde på 39 MSEK, en omsättning på 69 MSEK och med ett resultat på -7 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Shortcut Media

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Shortcut Media (SMG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Shortcut Media aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern SMG. Aktien har ett P/E-tal på -5.4 och P/S-tal på 0.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Shortcut Media utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Shortcut Media Avanza – se aktiekurs idag

Se Shortcut Media senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Shortcut Media – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Shortcut Media.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Shortcut Media.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Shortcut Media

Shortcut Media

TickerSMG
ListaSpotlight
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschMarknadsföring
Börsvärde39 MSEK
Omsättning69 MSEK
Vinst-7 MSEK
P/E-5.4
P/S0.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Shortcut Media

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Shortcut Media? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter