TopRight Nordic (TOPR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

TopRight Nordic aktie

TOPR  

TopRight Nordic är specialiserade inom lösningar för ljusteknik. Verksamheten utgår idag ifrån tre affärsområden: Smart Glas, Bright Safety och Bright Attention. En stor del av produkterna används inom säkerhet för vägar där vardera affärsområde är inriktade mot flexibla glas, böjbar och stöttålig ljusteknik, samt animerade dekaler och övriga ljuspaneler. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm.

TopRight Nordic tillhör sektorn Industri och branschen Elektroniska komponenter. Bolaget har ett börsvärde på 241 MSEK, en omsättning på 40 MSEK och med ett resultat på 0 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien TopRight Nordic

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper TopRight Nordic (TOPR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

TopRight Nordic aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern TOPR. Aktien har ett P/E-tal på 984.6 och P/S-tal på 2.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

TopRight Nordic utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

TopRight Nordic Avanza – se aktiekurs idag

Se TopRight Nordic senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter TopRight Nordic – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien TopRight Nordic.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i TopRight Nordic.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om TopRight Nordic

TopRight Nordic

TickerTOPR
ListaNGM
LandSverige
SektorIndustri
BranschElektroniska komponenter
Börsvärde241 MSEK
Omsättning40 MSEK
Vinst0 MSEK
P/E984.6
P/S2.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien TopRight Nordic

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om TopRight Nordic? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter