Lagercrantz (LAGR B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Lagercrantz aktie

LAGR B  

Lagercrantz Group är en teknikkoncern. Verksamheten är indelad i ett flertal affärssegment med störst inriktning mot produkter som berör inbyggnadselektronik, elektroniska förbindningssystem, tillhörande tjänster och support inom nätverksaccess, samt företagsförvärv. Störst verksamhet återfinns inom Europa, Asien och Nordamerika. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Lagercrantz tillhör sektorn Industri och branschen Elektroniska komponenter. Bolaget har ett börsvärde på 17 995 MSEK, en omsättning på 4 180 MSEK och med ett resultat på 388 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Lagercrantz

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Lagercrantz (LAGR B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Lagercrantz aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern LAGR B. Aktien har ett P/E-tal på 46.4 och P/S-tal på 4.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Lagercrantz utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Lagercrantz senaste utdelning är 1 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Lagercrantz Avanza – se aktiekurs idag

Se Lagercrantz senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Lagercrantz – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Lagercrantz.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Lagercrantz.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Lagercrantz

Lagercrantz

TickerLAGR B
ListaMid Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschElektroniska komponenter
Börsvärde17 995 MSEK
Omsättning4 180 MSEK
Vinst388 MSEK
P/E46.4
P/S4.4
Utdelning1 SEK
Direktavkastning1.1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Lagercrantz

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Lagercrantz? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter