NKT Holding (DK) (NKT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

NKT Holding (DK) aktie

NKT  

NKT är ett industribolag. Bolaget är specialiserade inom tillverkning av kraftkablar. Utöver erbjuds support, installationsservice och paketerade lösningar. Verksamhet innehas på global nivå, främst på den nordiska - och europeiska marknaden, där produkterna används bland aktörer inom industri, bioteknologi samt energi. Koncernen etablerades ursprungligen 1991 och har sitt huvudkontor i Brøndby.

NKT Holding (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Elektroniska komponenter. Bolaget har ett börsvärde på 8 703 MDKK, en omsättning på 10 303 MDKK och med ett resultat på -617 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien NKT Holding (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper NKT Holding (DK) (NKT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

NKT Holding (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern NKT. Aktien har ett P/E-tal på -14.1 och P/S-tal på 0.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

NKT Holding (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

NKT Holding (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se NKT Holding (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter NKT Holding (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien NKT Holding (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i NKT Holding (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om NKT Holding (DK)

NKT Holding (DK)

TickerNKT
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorIndustri
BranschElektroniska komponenter
Börsvärde8 703 MDKK
Omsättning10 303 MDKK
Vinst-617 MDKK
P/E-14.1
P/S0.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien NKT Holding (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om NKT Holding (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter