Visiba Care aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med Visiba Care
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Visiba Care aktie

 

Visiba Care är en skalbar teknisk plattform som ger vårdorganisationer möjlighet att öppna en eller flera digitala mottagningar och under eget varumärke. Plattformen består av ett webbgränssnitt för vårdgivaren och en app eller webbportal för patienterna där vårdgivaren själv kan konfigurera sina vårderbjudanden per mottagning. Visiba Care är byggd för att den stora vårdorganisationen ska kunna implementera digital vård i bred skala. Via en central ingång får patienterna tillgång till vårdorganisationens samtliga digitala mottagningar. Tilläggstjänsten Red Robin, ett automatiserat verktyg för triage och anamnesupptagning, kan guida patienten till rätt plats i den digifysiska vårdkedjan och stötta vårdpersonal vid medicinska bedömningar i första linjens vård.

Mer om aktien Visiba Care

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Visiba Care aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Visiba Care utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Nyheter Visiba Care – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Visiba Care.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Visiba Care.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Visiba Care

Visiba Care

LandSverige

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Visiba Care

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Visiba Care? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter

Twitter