Volue (NO) (VOLUE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Volue (NO) aktie

VOLUE  

Volue är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget är specialiserade inom utveckling av mjukvaruplattformar. Programvaran är egenutvecklad och används huvudsakligen för industriella processer. Kunderna består av företagskunder verksamma inom ett flertal sektorer. Utöver huvudverksamheten erbjuds diverse mervärdestjänster. Störst verksamhet återfinns inom den europeiska marknaden.

Volue (NO) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System.

Mer om aktien Volue (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Volue (NO) (VOLUE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Volue (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern VOLUE. Aktien har ett P/E-tal på 94 och P/S-tal på 7.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Volue (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Volue (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Volue (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Volue (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Volue (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Volue (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Volue (NO)

Volue (NO)

TickerVOLUE
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde6 296 MNOK
Vinst67 MNOK
P/E94
P/S7.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Volue (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Volue (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter