Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Aktieanalys

{newsItem.title}

Fingerprint Cards: Planerar genomföra nyemission på 300 mkr - Penser

Annonserar nyemission på 300 mkr Då de riskerar att bryta kovenanterna i sin 300 mkr-obligation med löptid till 2024 planerar bolaget att genomföra en företrädesemission på 300 mkr under Q4’22. Bakgrunden till risken för att bryta kovenanterna anges till den kraftigt fallande mobilmarknaden i Kina till följd av de Covid-relaterade nedstängningarna. De kommer vidare att emittera hybridkapital på 75 mkr som kommer konverteras till B-aktier före avstämningsdagen i företrädesemissionen.

Länk till analysen i sin helhet: https://docs.penser.se/a/3074/fingb220930.pdf

Länk till analysen i sin helhet: https://mfn.se/a/penser-access/planerar-genomfora-nyemission-pa-300-mkr-fingerprint-cards

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Fingerprint Cards

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Fingerprint Cards

Senaste nytt