Fingerprint Cards (FING B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Fingerprint Cards aktie

FING B  

Fingerprint Cards är ett teknikbolag. Bolaget är idag specialiserade inom utveckling av teknologiska system som vidare används i avläsning av fingeravtryck. Bolagets produkter används som tillbehör i hemelektroniska produkter som mobiler, datorer, läsplattor och kort. Bolaget grundades 1997 och innehar idag verksamhet på global nivå. Huvudkontoret ligger i Göteborg

Fingerprint Cards tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Biometri. Bolaget har ett börsvärde på 11 041 MSEK, en omsättning på 1 426 MSEK och med ett resultat på -330 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Fingerprint Cards

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Fingerprint Cards (FING B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Fingerprint Cards aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern FING B. Aktien har ett P/E-tal på -33.5 och P/S-tal på 8.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Fingerprint Cards utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Fingerprint Cards Avanza – se aktiekurs idag

Se Fingerprint Cards senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Fingerprint Cards – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Fingerprint Cards.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Fingerprint Cards.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Fingerprint Cards

Fingerprint Cards

TickerFING B
ListaMid Cap
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschBiometri
Börsvärde11 041 MSEK
Omsättning1 426 MSEK
Vinst-330 MSEK
P/E-33.5
P/S8.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Fingerprint Cards

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Fingerprint Cards? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter