Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Aktieanalys

{newsItem.title}

Kiliaro: Uppdatering - Kalqyl

I april 2022 tecknade Kiliaro ett avtal med den turkiska mobiltillverkaren Reeder om förinstalleringar på ca 100 000 Android-enheter i månaden.

Kiliaro kommunicerade i fredags att den tekniska integrationen klar. Detta innebär att Kiliaro från och med nu kommer vara förinstallerad i samtliga nya Reeder-telefoner, vilket motsvarar ~1,2 miljoner mobiler årligen.

Avtalet med Reeder är en stor milstolpe för Kiliaro. Vidare fortsätter Kiliaro exekvera på den turkiska marknaden som varit ett fokusområde sedan årsskiftet.

Länk till analysen i sin helhet: https://kalqyl.se/sites/default/files/2022-09/Kiliaro%20Update%20Reeder.pdf

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Kiliaro

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Kiliaro

Senaste nytt