Aktieanalys

{newsItem.title}

Learning to Sleep: Flera värdedrivande aktiviteter i korten - Analyst Group

Att Learning 2 Sleep L2S AB (”Learning to Sleep” eller ”Bolaget”) skulle inleda år 2022 med en stark försäljningstillväxt, samt med en ökad rörelseförlust, till följd av bl.a. engångskostnader i samband med börsnoteringen, var helt i linje med vår förväntansbild. Fortsättningsvis under år 2022 är siktet inställt på att realisera synergieffekter genom det nyligen förvärvade företaget Symbio Me, internationalisera Learning to Sleeps tekniska plattform, samt fortsätta skapa lukrativa samarbeten med fler intressenter. Med hänsyn till befintliga värdedrivare estimerar vi att Learning to Sleep ökar sin omsättning till ca 17 MSEK år 2023, vilket utifrån en diskonteringsränta om 12 %, samt en tillämpad P/S-multipel om 3,0x, resulterar i ett nuvärde per aktie om 3,2 kr i ett Base scenario.

Länk till analysen i sin helhet: https://www.analystgroup.se/analyser/learning-to-sleep-q1-22/

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Learning 2 Sleep

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Learning 2 Sleep

Senaste nytt