Tangiamo Touch: Place Your Bets - Analyst Group - Börskollen
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Aktieanalys

Tangiamo Touch: Place Your Bets - Analyst Group

{newsItem.title}

Försäljningsmässigt var år 2022 ett utmanande år för Tangiamo, där större förändringar i ledning och styrelse genomfördes. Försäljningen har under år 2023 fått förnyad fart, där Bolaget redan erhållit ordrar till ett värde om drygt 11,5 MSEK, däribland från Loto Quebec. Bolaget står idag med en starkare såväl produkt- som patentportfölj och genom intakta distributionsavtal samt en potentiell GLI-certifiering, tillsammans med redan erhållna ordrar, estimeras en stark försäljningstillväxt framgent. För år 2023 estimeras nettoomsättningen uppgå till 17,4 MSEK och med en tillämpad EV/S-multipel om 1,6x samt en diskonteringsränta om 14,9 %, motiveras ett potentiellt nuvärde per aktie om 0,087 (0,061) kr i ett Base scenario.

💡 Tips från oss på Börskollen

Aktieapp – Högsta betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och över 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Tangiamo Touch

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Tangiamo Touch

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.