Tangiamo Touch (TANGI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Tangiamo Touch aktie

TANGI  

Tangiamo Touch Technology är ett teknikbolag. Bolaget arbetar med tillämpningar av sensorteknologi inom Gaming, där patent innehas inom touch teknologi och visuell identifiering. Inom touch appliceras tekniken för styrning av system som exempelvis elektroniska spelbord. Visuell identifiering används för att läsa ut värden och former för hel- och halvautomatiska spel. Produkterna finns installerade på kasinon, spelhallar och kryssningsfartyg på global nivå. Kunderna återfinns både på oreglerade samt reglerade marknader.

Tangiamo Touch tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Datorer & Hårdvara. Bolaget har ett börsvärde på 43 MSEK, en omsättning på 9 MSEK och med ett resultat på -11 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Tangiamo Touch

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Tangiamo Touch (TANGI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Tangiamo Touch aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern TANGI. Aktien har ett P/E-tal på -4 och P/S-tal på 6.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Tangiamo Touch utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Tangiamo Touch Avanza – se aktiekurs idag

Se Tangiamo Touch senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Tangiamo Touch – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Tangiamo Touch.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Tangiamo Touch.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Tangiamo Touch

Tangiamo Touch

TickerTANGI
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschDatorer & Hårdvara
Börsvärde43 MSEK
Omsättning9 MSEK
Vinst-11 MSEK
P/E-4
P/S6.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Tangiamo Touch

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Tangiamo Touch? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter