Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Aktieanalys

{newsItem.title}

VO2 Cap Holding: En kvalitetsförvärvare inom media och tech - Penser

En förvärvare av högkvalitativa bolag inom media och tech Vi inleder bevakning av VO2 Cap Holding, ett holdingbolag med en portfölj av svenska bolag inom media och tech. Bolagets affärsidé går ut på att investera i, äga, och assistera bolag inom den europeiska medie- och techsektorn. Portföljen består idag av 6 bolag med goda positioner inom starka tillväxtsegment. Bolagen har dessutom framstående positioner inom sina branschnischer, och stark historik av tillväxt och lönsamhet.

Länk till analysen i sin helhet: https://docs.penser.se/a/3583/VO2_20230316.pdf

Länk till analysen i sin helhet: https://mfn.se/a/penser-access/en-kvalitetsforvarvare-inom-media-och-tech-vo2-cap-holding

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Vo2 Cap

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Vo2 Cap

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.