Curando Nordic (CUR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Curando Nordic aktie

CUR  

Curando Nordic är en koncern inriktad mot att utveckla IT-plattformar särskilt anpassade för vård och omsorg. Visionen är att skapa en plattform som ökar effektiviteten inom vården och som ger möjligheten till snabbare vårdkontakt och leverans av läkemedel. Verksamheten styrs idag via flertalet dotterbolag. Bolaget gick tidigare under namnet Rethinking Care och har sitt huvudkontor i Lund.

Curando Nordic tillhör sektorn Hälsovård och branschen Hälsovård & Hjälpmedel. Bolaget har ett börsvärde på 15 MSEK, en omsättning på 5 MSEK och med ett resultat på -4 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Curando Nordic

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Curando Nordic (CUR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Curando Nordic aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern CUR. Aktien har ett P/E-tal på -3.4 och P/S-tal på 6.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Curando Nordic utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Curando Nordic Avanza – se aktiekurs idag

Se Curando Nordic senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Curando Nordic – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Curando Nordic.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Curando Nordic.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Curando Nordic

Curando Nordic

TickerCUR
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschHälsovård & Hjälpmedel
Börsvärde15 MSEK
Omsättning5 MSEK
Vinst-4 MSEK
P/E-3.4
P/S6.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Curando Nordic

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Curando Nordic? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter