Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll pÄ börsen

BlogginlÀgg

SĂ„lde

SĂ„lde hela innehav i Castellum đŸ˜Č

Hela finanstwitter har skrivit om Castellum igÄr, Àven bloggare och i stort sett alla nyhetskanaler. Ingen har missat att Castellums styrelse föreslÄr att pausa utdelningen tills obligationsmarknaden förbÀttras. För att Àven vÀrna om bolagets kreditbetyg har styrelsen beslutat om en skÀrpt finanspol....

BlogginlĂ€gget i sin helhet‱  Denna kĂ€lla tillĂ€mpar ofta lĂ€svĂ€gg för sina artiklarLĂ€s hela inlĂ€gget

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest lÀsvÀrda av tusentals nyheter frÄn vÄra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tÀvlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och fÄ automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshÀndelser. Ladda ner vÄr gratis app!

Nyheter om Castellum

LĂ€ses av andra just nu

Tips frÄn oss pÄ Börskollen

HÀr tipsar vi om tjÀnster som vi pÄ Börskollen sjÀlva gillar. Texten nedan innehÄller annonslÀnkar och investeringar Àr alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR dĂ€r du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana ocksĂ„ in vĂ„r stora fondrobot-guide dĂ€r vi jĂ€mför de sex mest populĂ€ra aktörerna – och den vi valt att investera i.

VÀrldsledande nÀtmÀklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller Àr nyfiken pÄ att prova pÄ trading rekommenderar vi istÀllet IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips Àr att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de lÄga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bÀsta tjÀnster

För dig som Àr nyfiken pÄ teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjÀnsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna gÄr att anvÀnda helt gratis och Àr annars vÀldigt prisvÀrda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjÀnster!

Om aktien Castellum

Mer frÄn TvÄ MÄnadslöner

Senaste nytt