24Sevenoffice: Låg värdering trots stark operativ vändning
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Börs & Finans

24Sevenoffice: Låg värdering trots stark operativ vändning

24Sevenoffice:

Affärssystembolaget 24Sevenoffice har sett en betydande operativ förbättring under det senaste året. Trots detta värderas aktien relativt lågt jämfört med sektorn. Affärsvärlden noterar att detta kan bero på den komplexa relationen med huvudägaren R-ventures samt frånvaron av fondkapital i ägarlistan.

  • 24Sevenoffice har förbättrat sin operativa verksamhet avsevärt.
  • Aktien värderas lågt jämfört med branschgenomsnittet.
  • Komplex relation med huvudägaren kan skapa osäkerhet.

Osäkerhet kring ägarrelationer

Affärsvärlden påpekar att den låga värderingen av 24Sevenoffice kan bero på en komplex relation till huvudägaren R-ventures. Denna osäkerhet kan få investerare att tveka, trots bolagets starka operativa utveckling. Tidningen noterar även att det saknas fondkapital i ägarlistan, vilket ytterligare kan bidra till osäkerheten kring bolagets framtid.

Marknadens reaktion

Affärsvärlden konstaterar att en stark operativ utveckling ofta övervinner sådana osäkerhetsfaktorer, men inte alltid. Detta kan vara en anledning till att aktien fortfarande värderas lågt jämfört med andra bolag i samma sektor. Trots de positiva förändringarna i verksamheten är marknadens förtroende ännu inte helt återställt.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Råd från Affärsvärlden

Affärsvärlden antyder att man nu lutar mer mot ett köp av aktien än tidigare, men ändrar inte sitt råd i den aktuella kommentaren. "Ofta överkommer en stark operativ utveckling sådana aspekter, men inte alltid. Kanske lutar vi mer mot ett köp för aktien nu än tidigare, men ändrar inte rådet i denna kommentar", skriver tidningen.

Hos Börskollen fortsätter vi att följa utvecklingen noga för att ge våra läsare de senaste insikterna och analyserna kring 24Sevenoffice och andra bolag i sektorn.

Börskollen om 24SevenOffice

24SevenOffice är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern 247 på Spotlight. 24SevenOffice verkar inom sektorn Informationsteknik och aktien har 1943 st ägare hos Avanza samt 590 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

24SevenOffice Scandinavia skapar och tillhandahåller affärssystem. Deras produkter kan köpas separat eller som kompletta lösningar och omfattar program för redovisning, fakturering, logistik, projektledning och tidrapportering. Företagets kunder är främst små och medelstora företag. Den största delen av deras verksamhet finns i Norden, med huvudkontor i Stockholm.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om 24SevenOffice, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om 24SevenOffice

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien 24SevenOffice

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt