Affärsvärlden ser potential på över 40 procent i värmepumpsbolaget
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Affärsvärlden ser potential på över 40 procent i värmepumpsbolaget

Affärsvärlden

ES Energy Save, ett företag specialiserat på värmepumpar, ingick ett samarbetsavtal med Harald Mix's Aira förra hösten. Affärsvärlden förutspår i sin senaste analys en möjlig ökning på 41 procent i företagets aktie inom några år, men avvaktar med ett generellt köpråd tills mer information om avtalet med Aira finns tillgängligt.

  • ES Energy Save har ingått ett samarbetsavtal med Harald Mix's Aira.
  • Affärsvärlden förutspår en potentiell ökning på 41 procent i företagets aktie inom de närmaste åren.
  • Affärsvärlden avvaktar med ett generellt köpråd tills mer information om avtalet med Aira finns tillgängligt.

Förra hösten ingick värmepumpsbolaget ES Energy Save ett intressant samarbetsavtal med Harald Mix's företag Aira, som också specialiserar sig på värmepumpar. Avtalet har öppnat upp potentialen för en betydande tillväxt och ökning i företagets aktiepris.

Potentiell ökning på 41 procent

I en nyligen publicerad analys av Affärsvärlden förutspås en potential på 41 procent i ES Energy Save's aktie inom de närmaste åren. Analytikerna ser positivt på företagets framtid och tror på en betydande uppsida i aktiepriset.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Avvaktar med generellt köpråd

Trots den lovande framtidsutsikten har Affärsvärlden valt att avvakta med att ge ett generellt köpråd. De anser att mer information om avtalet med Aira behövs innan ett sådant råd kan ges. "Det finns flera lovande inslag i Energy Save och uppsidan i aktien ser lockande ut. Vi vågar oss dock inte på ett generellt köpråd innan vi vet närmare vad avtalet med Aira innebär", skriver Affärsvärlden i sin slutsats.

Om Energy Save

Energy Save är ett bolag från Sverige och listat på First North. Bolaget verkar inom sektorn Industri och aktien har 2039st ägare hos Avanza samt 587st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen.

ES Group utvecklar och erbjuder kostnadseffektiva, smarta och flexibla produkter för maximal energibesparing inom värmepumpsområdet. Bolaget digitaliserar konsultinsatsen och industrialiserar installationsprocessen genom nya innovativa lösningar för bland annat nyproducerade fastigheter och befintliga fastighetsbestånd. ES Energy Save marknadsför sina produkter under registrerade varumärket ES i 18 länder och har sedan 2009 sålt över 10 000 luft/vatten-värmepumpar. ES Group är under september 2020 aktuella med en börsnotering av bolagets aktie, en IPO på marknadsplatsen Spotlight.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Energy Save

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Energy Save

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.