Affärsvärlden ser potential på över 40 procent i värmepumpsbolaget
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Investeringstips

Affärsvärlden ser potential på över 40 procent i värmepumpsbolaget

Affärsvärlden

ES Energy Save, ett företag specialiserat på värmepumpar, ingick ett samarbetsavtal med Harald Mix's Aira förra hösten. Affärsvärlden förutspår i sin senaste analys en möjlig ökning på 41 procent i företagets aktie inom några år, men avvaktar med ett generellt köpråd tills mer information om avtalet med Aira finns tillgängligt.

  • ES Energy Save har ingått ett samarbetsavtal med Harald Mix's Aira.
  • Affärsvärlden förutspår en potentiell ökning på 41 procent i företagets aktie inom de närmaste åren.
  • Affärsvärlden avvaktar med ett generellt köpråd tills mer information om avtalet med Aira finns tillgängligt.

Förra hösten ingick värmepumpsbolaget ES Energy Save ett intressant samarbetsavtal med Harald Mix's företag Aira, som också specialiserar sig på värmepumpar. Avtalet har öppnat upp potentialen för en betydande tillväxt och ökning i företagets aktiepris.

Potentiell ökning på 41 procent

I en nyligen publicerad analys av Affärsvärlden förutspås en potential på 41 procent i ES Energy Save's aktie inom de närmaste åren. Analytikerna ser positivt på företagets framtid och tror på en betydande uppsida i aktiepriset.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Avvaktar med generellt köpråd

Trots den lovande framtidsutsikten har Affärsvärlden valt att avvakta med att ge ett generellt köpråd. De anser att mer information om avtalet med Aira behövs innan ett sådant råd kan ges. "Det finns flera lovande inslag i Energy Save och uppsidan i aktien ser lockande ut. Vi vågar oss dock inte på ett generellt köpråd innan vi vet närmare vad avtalet med Aira innebär", skriver Affärsvärlden i sin slutsats.

Om Energy Save

Energy Save är ett bolag från Sverige och listat på First North. Bolaget verkar inom sektorn Industri och aktien har 2039st ägare hos Avanza samt 587st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen.

ES Group utvecklar och erbjuder kostnadseffektiva, smarta och flexibla produkter för maximal energibesparing inom värmepumpsområdet. Bolaget digitaliserar konsultinsatsen och industrialiserar installationsprocessen genom nya innovativa lösningar för bland annat nyproducerade fastigheter och befintliga fastighetsbestånd. ES Energy Save marknadsför sina produkter under registrerade varumärket ES i 18 länder och har sedan 2009 sålt över 10 000 luft/vatten-värmepumpar. ES Group är under september 2020 aktuella med en börsnotering av bolagets aktie, en IPO på marknadsplatsen Spotlight.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Energy Save

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Här lyfter vi fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Energy Save

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt