Energy Save (ESGR B) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Energy Save (ESGR B)

Energy Save aktie

ES Group utvecklar och erbjuder kostnadseffektiva, smarta och flexibla produkter för maximal energibesparing inom värmepumpsområdet. Bolaget digitaliserar konsultinsatsen och industrialiserar installationsprocessen genom nya innovativa lösningar för bland annat nyproducerade fastigheter och befintliga fastighetsbestånd. ES Energy Save marknadsför sina produkter under registrerade varumärket ES i 18 länder och har sedan 2009 sålt över 10 000 luft/vatten-värmepumpar. ES Group är under september 2020 aktuella med en börsnotering av bolagets aktie, en IPO på marknadsplatsen Spotlight.

Energy Save Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Energy Save. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Energy Save, som verkar inom industrisektorn och finns på spotlight-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | Finwire / Börskollen

ES Energy Save börjar idag handlas på Spotlight

Värmepumpsbolaget ES Energy Save börjar idag den 30 september att handlas på Spotlight Stock Market.

Energy Save
30 Sep 2020 05:10

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Energy Save

Energy Save

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerESGR B
ListaSpotlight
LandSverige
SektorIndustri
BranschEnergi & Återvinning
Börsvärde94 MSEK

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Energy Save

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Energy Save? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter