Energy Save (ESGR B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Energy Save aktie

ESGR B  

ES Group utvecklar och erbjuder kostnadseffektiva, smarta och flexibla produkter för maximal energibesparing inom värmepumpsområdet. Bolaget digitaliserar konsultinsatsen och industrialiserar installationsprocessen genom nya innovativa lösningar för bland annat nyproducerade fastigheter och befintliga fastighetsbestånd. ES Energy Save marknadsför sina produkter under registrerade varumärket ES i 18 länder och har sedan 2009 sålt över 10 000 luft/vatten-värmepumpar. ES Group är under september 2020 aktuella med en börsnotering av bolagets aktie, en IPO på marknadsplatsen Spotlight.

Energy Save tillhör sektorn Industri och branschen Energi & Återvinning.

Mer om aktien Energy Save

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Energy Save (ESGR B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Energy Save aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern ESGR B. Aktien har ett P/E-tal på -12.9 och P/S-tal på 1.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Energy Save utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Energy Save Avanza – se aktiekurs idag

Se Energy Save senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Energy Save – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Energy Save.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Energy Save.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Energy Save

Energy Save

TickerESGR B
ListaSpotlight
LandSverige
SektorIndustri
BranschEnergi & Återvinning
Börsvärde93 MSEK
Vinst-7 MSEK
P/E-12.9
P/S1.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Energy Save

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Energy Save? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter