Afv: Teknikkonsulten är ett attraktivt köp – 50 procent uppsida i aktien
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Afv: Teknikkonsulten är ett attraktivt köp – 50 procent uppsida i aktien

Afv:

Teknikkonsultbolaget Rejlers, som nyligen genomfört en lyckad omvandling, betraktas fortfarande som undervärderat jämfört med sina branschkollegor. En analys från Affärsvärlden indikerar att bolaget är väl positionerat inom energisektorn och aktien framstår som köpvärd trots tecken på en saktande konjunktur.

  • Rejlers, som genomfört en framgångsrik turnaround, är fortfarande lägre värderat än sina branschkollegor.
  • Affärsvärlden ser en potential på 49 procent i aktien på ett par års sikt.
  • Trots tecken på en svagare konjunktur framstår Rejlers aktie som köpvärd.

Rejlers har lyckats vända trenden och uppvisar goda resultat efter sin turnaround. Trots detta värderas bolaget lägre än sina konkurrenter i teknikkonsultbranschen. Detta trots att bolaget verkar vara väl positionerat inom energisektorn, ett område som förväntas fortsätta växa i framtiden.

Affärsvärldens analys

Affärsvärlden publicerade nyligen en analys där de ser en stor potential för Rejlers aktie. I sitt huvudscenario ser tidningen en potentiell uppgång på 49 procent på ett par års sikt. Trots osäkerhet i ekonomin och tecken på en svagare konjunktur framstår aktien som ett attraktivt köp.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Slutsats

I sin slutsats skriver Affärsvärlden: "Allt som allt tycker vi Rejlers framstår som en köpvärd aktie". Detta indikerar en stark tro på bolagets framtida prestation och utveckling. Affärsvärldens analys kan vara en signal till investerare att Rejlers aktie är värd att överväga.

Om Rejlers

Rejlers är ett bolag från Sverige och listat på Mid Cap. Bolaget verkar inom sektorn Industri och aktien har 3146st ägare hos Avanza samt 586st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen.

Rejlers är en nordisk teknikkonsult. Bolaget erbjuder konsulttjänster inom elteknik, energi, mekanik, automation, elektronik, IT och telekom via egna specialistkonsulter. Idag arbetar bolaget med alltifrån ombyggnation och nybyggnation i byggnadssektorn, projektledning och rådgivning inom energi, till effektivisering inom den industriella sektorn. Störst marknad återfinns inom Norden. Bolaget grundades ursprungligen 1942 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Rejlers

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Rejlers

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.