Analys av Angler Gaming – satsar på Sverige efter förnyad spellicens
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Börs & Finans

Analys av Angler Gaming – satsar på Sverige efter förnyad spellicens

Analys

Bettingbolaget Angler Gaming har beslutat att rikta sitt fokus mot Sverige efter att ha fått sin spellicens förlängd med ytterligare tre år. Bolaget har sett tillväxt i fem kvartal i rad efter en operativ svacka, enligt en analys från Affärsvärlden.

  • Angler Gaming fokuserar på Sverige efter licensförlängning.
  • Företaget har sett tillväxt i fem kvartal i rad.
  • Affärsvärlden är neutrala till aktien och föredrar Betsson.

Viktigt kvartal med sportevent

Enligt Affärsvärlden är det andra kvartalet särskilt betydelsefullt för Angler Gaming på grund av stora sportevenemang som EM i fotboll och Copa America. Dessa evenemang skapar konkurrens mellan speloperatörerna om nya kunder. Angler Gamings lansering av sin sportbok, precis i tid för EM, ses som en viktig faktor för att driva värde.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Analys av aktien

Affärsvärlden anser att Angler Gamings aktie är lågt värderad men att bolagets transparens är svag. Dessutom är andelen reglerade intäkter låg, vilket är en nackdel enligt tidningen. Givet dessa minus pekar tidningen på Betsson som sin favorit bland speloperatörerna. När det gäller Angler Gaming stannar rådet vid neutral, och man avvaktar vidare utveckling.

Vi på Börskollen kommer att fortsätta följa Angler Gamings utveckling på den svenska marknaden och hur deras satsningar under viktiga sportevenemang påverkar deras tillväxt och aktiekurs.

Börskollen om Angler Gaming

Angler Gaming är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern ANGL på Spotlight. Angler Gaming verkar inom sektorn Sällanköpsvaror och aktien har 10854 st ägare hos Avanza samt 1498 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Angler Gaming är ett investmentbolag som investerar i diverse spelbolag som bedriver spelplattformar via internet. Största delen av spelutbudet återfinns inom kasinospel där Angler Gaming administrerar och förvaltar vardera spelbolag. I synnerhet fokuserar bolaget på mindre nischade spelaktörer med långsiktig tillväxtpotential. Huvudkontoret ligger i Malta.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Angler Gaming, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Angler Gaming

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt