Analys av mikrobolaget: "Uppsidan för liten för att göra aktien köpvärd"
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Analys av mikrobolaget: "Uppsidan för liten för att göra aktien köpvärd"

Analys

Även om sällskapsspel utnämndes till årets julklapp 2023, så gjorde det inte någon större påverkan på Wonderful Times Groups ekonomiska resultat. Bolaget, som noterats på Spotlight, visade minskad omsättning för andra året i rad och en sjunkande rörelsemarginal trots en ökad popularitet för sällskapsspel.

  • Wonderful Times Groups omsättning minskade för andra året i rad trots att sällskapsspel blev årets julklapp 2023.
  • Affärsvärlden ser en potentiell uppsida på 21 procent i aktien på ett par års sikt, men anser att det inte räcker för att göra aktien köpvärd.

Wonderful Times Group är ett mindre företag med endast elva anställda och är noterat på Spotlight. Bolaget utvecklar och säljer sällskapsspel samt barn- och babyprodukter såsom leksaker och barnvagnstillbehör.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Uppsida på 21 procent förväntas på sikt

Affärsvärlden förutspår i sin analys att aktien har en potentiell uppsida på 21 procent på ett par års sikt. Trots detta bedömer de att uppsidan i aktien är för liten för att göra den köpvärd. Affärsvärlden menar att investerare som är intresserade av detta mikrobolag behöver förutse att bolaget kan närma sig sitt mål om en 10 procentig rörelsemarginal.

Börskollen om Wonderful Times

Wonderful Times är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern WTG på Spotlight. Wonderful Times verkar inom sektorn Sällanköpsvaror och aktien har 352 st ägare hos Avanza samt 66 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Wonderful Times Group tillverkar barn- och underhållsprodukter. Koncernen marknadsför och säljer både egna och licensierade varumärken. Verksamheten styrs utifrån tre affärsområden: Underhållning, lek och barn. Exempel på produkter innefattar spel, barnleksaker och barnvagnar. Största delen av kunderna återfinns på den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Huskvarna.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Wonderful Times, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Wonderful Times

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Wonderful Times

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt