Wonderful Times (WTG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Wonderful Times aktie

WTG  

Wonderful Times Group tillverkar barn- och underhållsprodukter. Koncernen marknadsför och säljer både egna och licensierade varumärken. Verksamheten styrs utifrån tre affärsområden: Underhållning, lek och barn. Exempel på produkter innefattar spel, barnleksaker och barnvagnar. Största delen av kunderna återfinns på den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Huskvarna.

Wonderful Times tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Fritid & Sport. Bolaget har ett börsvärde på 75 MSEK, en omsättning på 85 MSEK och med ett resultat på 9 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Wonderful Times

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Wonderful Times (WTG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Wonderful Times aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern WTG. Aktien har ett P/E-tal på 8.3 och P/S-tal på 0.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Wonderful Times utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Wonderful Times senaste utdelning är 0.7 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Wonderful Times Avanza – se aktiekurs idag

Se Wonderful Times senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Wonderful Times – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Wonderful Times.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Wonderful Times.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Wonderful Times

Wonderful Times

TickerWTG
ListaSpotlight
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschFritid & Sport
Börsvärde75 MSEK
Omsättning85 MSEK
Vinst9 MSEK
P/E8.3
P/S0.9
Utdelning0.7 SEK
Direktavkastning4.1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Wonderful Times

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Wonderful Times? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter