Analys ser köpläge: Bättre tider väntar för elektronikutrustningsbolaget
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Analys ser köpläge: Bättre tider väntar för elektronikutrustningsbolaget

Analys

Affärsvärlden ger ett färskt köpråd för det svenska elektronikutrustningsbolaget Alcadon. Enligt tidningens analys förväntas Alcadon visa en viss organisk tillväxt under det kommande året. Samtidigt betonas det att företagets lönsamhet är volymkänslig, med bredbandsmarknadens utveckling som en potentiell osäkerhetsfaktor.

  • Affärsvärlden rekommenderar köp av Alcadon.
  • En viss organisk tillväxt förväntas från Alcadon under det kommande året.
  • Bredbandsmarknadens utveckling kan påverka Alcadons lönsamhet.

Affärsvärlden tror att Alcadons lönsamhetsmarginal kan öka till 8 procent. Tidningen erkänner att Alcadon tidigare har varit beroende av bredbandsmarknadens svängningar och att detta fortfarande kan vara fallet till viss del. Men det är också troligt att företagets nisch är närmare botten än normalläget just nu.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Bättre tider väntar

Affärsvärlden förutspår att det bör bli bättre för Alcadon på sikt. Trots de risker som finns, ser Affärsvärlden potential i Alcadon och detta understryker tidningens köpråd. Företagets framtid ser ljus ut, och det är därför Affärsvärlden rekommenderar att investera i Alcadon-aktier.

Börskollen om Alcadon Group

Alcadon Group är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern ALCA på First North. Alcadon Group verkar inom sektorn Industri och aktien har 1551 st ägare hos Avanza samt 798 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Alcadon Group levererar produkter och tjänster inom data- och telekommunikation. Produktportföljen består av kabelsystem, aktiv utrustning, olika instrument för mätning och blåsfiber, samt tillhörande tjänster. Företaget innehar även utbildningar inom nätverk relaterat till koppar, fiber- och olika testinstrument. Bolaget grundades år 1988 och har idag sitt huvudkontor i Stockholm.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Alcadon Group, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Alcadon Group

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Alcadon Group

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt