Alcadon Group (ALCA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Alcadon Group aktie

ALCA  

Alcadon Group levererar produkter och tjänster inom data- och telekommunikation. Produktportföljen består av kabelsystem, aktiv utrustning, olika instrument för mätning och blåsfiber, samt tillhörande tjänster. Företaget innehar även utbildningar inom nätverk relaterat till koppar, fiber- och olika testinstrument. Bolaget grundades år 1988 och har idag sitt huvudkontor i Stockholm.

Alcadon Group tillhör sektorn Industri och branschen Elektroniska komponenter. Bolaget har ett börsvärde på 673 MSEK, en omsättning på 486 MSEK och med ett resultat på 33 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Alcadon Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Alcadon Group (ALCA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Alcadon Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern ALCA. Aktien har ett P/E-tal på 20.1 och P/S-tal på 1.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Alcadon Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Alcadon Group Avanza – se aktiekurs idag

Se Alcadon Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Alcadon Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Alcadon Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Alcadon Group.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Alcadon Group

Alcadon Group

TickerALCA
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschElektroniska komponenter
Börsvärde673 MSEK
Omsättning486 MSEK
Vinst33 MSEK
P/E20.1
P/S1.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Alcadon Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Alcadon Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter