Analys ser köpläge i teknikbolaget – för den som tål volla och är långsiktig
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Investeringstips

Analys ser köpläge i teknikbolaget – för den som tål volla och är långsiktig

Analys

Investeringstjänsten Placera föreslår att investerare bör överväga att köpa aktier i teknikbolaget Lumenradio. Rådet baseras på en nyligen genomförd analys och Placera menar att det kan vara en god investering för den som är beredd att äga aktien under en längre period. Dock förvarnar de för att aktien kan vara volatil, vilket kan leda till tillfälliga kurssvängningar.

  • Placera rekommenderar köp av Lumenradio.
  • Investeringen kan vara lönsam på lång sikt.
  • Aktien kan vara volatil vilket kan leda till tillfälliga kurssvängningar.

En lovande investering för långsiktiga ägare

Placera ser potential i Lumenradio och menar att det kan bli en god investering för dem som är beredda att behålla aktien under en längre tid. De framhäver att tålamod kan vara nyckeln till framgång när det gäller denna aktie och att du kan behöva en förmåga att stå ut med eventuella kortsiktiga svackor på vägen mot långsiktiga vinster.

Detta skriver Placera, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Volatilitet att förvänta

Placera påpekar dock att Lumenradios aktie kan vara tunn, vilket innebär att den kan vara mottaglig för stora svängningar i pris. De råder investerare att vara beredda på volatilitet och potentialen för tillfälliga perioder med lägre kurser. Detta ska dock inte avskräcka långsiktiga investerare, då dessa svängningar kan vara övergående och kurserna kan återhämta sig över tid.

Börskollen om LumenRadio

LumenRadio är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern LUMEN på First North. LumenRadio verkar inom sektorn Telekommunikation och aktien har 3077 st ägare hos Avanza samt 282 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

LumenRadio är verksamma inom telekombranschen. Bolaget erbjuder ett brett utbud av utrustning, nätverkslösningar och tillhörande komponenter. Utbudet är brett och inkluderar exempelvis lågeffekts- och ultratillförlitliga operativsystem, radiomoduler och produkter för trådlösa IoT-applikationer. Störst verksamhet återfinns inom Europa. Bolaget grundades 2008 och har sitt huvudkontor i Göteborg.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om LumenRadio, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om LumenRadio

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Här lyfter vi fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien LumenRadio

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt