Analys: Stabil tillväxt och stark ekonomisk position för Divio
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen

Analys: Stabil tillväxt och stark ekonomisk position för Divio

Analys:

Divio Technologies fortsätter att uppvisa styrka på marknaden med sin MRR-tillväxt som når historiska toppnivåer. Deras starka ekonomiska position ger företaget möjligheter att satsa på tillväxt, enligt en aktieanalys från Analysguiden. Trenden tyder på att tillväxten kommer att hålla i sig.

Stabil tillväxt och stark ekonomisk position

Divio Technologies har haft ett framgångsrikt kvartal, det tredje i rad med löpande tillväxt. Företagets MRR (Monthly Recurring Revenue) ligger nu på historiskt höga nivåer, kring 151 tusen dollar. Detta visar på en tydlig tillväxttrend och en stark position på marknaden, enligt Analysguiden.

Skillnaden i tillväxt mellan MRR och prenumerationsintäkterna, som ligger på fem procentenheter, kan troligen förklaras med valutaeffekter.

Detta skriver Analysguiden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Möjligheter för tillväxtsatsningar

Analysguiden påpekar dessutom att Divio Technologies "välfyllda kassa" ger utrymme för företaget att göra satsningar på tillväxt. Företagets aktie anses ha en hög värderingsrabatt, vilket kan leda till en stor uppsida vid en eventuell vändning på marknaden.

Det är tydligt att Divio Technologies har potential för fortsatt tillväxt och expansion, och det ska bli intressant att följa företagets utveckling framöver.

Om Divio Technologies

Divio Technologies är ett bolag från Sverige och listat på First North. Bolaget verkar inom sektorn Informationsteknik och aktien har 2891st ägare hos Avanza samt 851st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen.

Divio Technologies är ett teknikbolag. Bolaget är idag inriktade mot webbutveckling, med störst inriktning mot erbjudandet av molnbaserade lösningar. Kunderna återfinns inom varierande branscher, med små- och medelstora företagskunder som dominerande kundbas. En stor del av verksamheten utgår ifrån partnerskap med övriga aktörer på internationell nivå.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Divio Technologies

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Här lyfter vi fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Divio Technologies

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt