Divio Technologies (DIVIO B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Divio Technologies aktie

🔔 Skapa bevakning

DIVIO B  

Divio Technologies är ett teknikbolag. Bolaget är idag inriktade mot webbutveckling, med störst inriktning mot erbjudandet av molnbaserade lösningar. Kunderna återfinns inom varierande branscher, med små- och medelstora företagskunder som dominerande kundbas. En stor del av verksamheten utgår ifrån partnerskap med övriga aktörer på internationell nivå.

Divio Technologies tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 72 MSEK, en omsättning på 16 MSEK och med ett resultat på -14 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Divio Technologies

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Divio Technologies (DIVIO B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Divio Technologies aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern DIVIO B. Aktien har ett P/E-tal på -3.9 och P/S-tal på 5.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Divio Technologies utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Divio Technologies Avanza – se aktiekurs idag

Se Divio Technologies senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Divio Technologies – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Divio Technologies.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Divio Technologies.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Divio Technologies

Divio Technologies

TickerDIVIO B
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde72 MSEK
Omsättning16 MSEK
Vinst-14 MSEK
P/E-3.9
P/S5.3

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Divio Technologies

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Divio Technologies? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter