Bolaget är ett stabilt val med stark direktavkastning
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Bolaget är ett stabilt val med stark direktavkastning

Bolaget

Veolia Environnement, världens största vatten- och avfallshanteringstjänst, blir allt mer attraktivt för investerare. Trots en minskad värdering har företagets verksamheter fortsatt att växa stabilare tack vare långvariga kontrakt. Dessutom har den franska jätten en betydligt lägre värdering än sina amerikanska konkurrenter, Waste Management och Republic Services.

  • Veolia Environnement har en stark direktavkastning på över 5 procent.
  • Företaget har en stark finansiell ställning och en måttlig skuldsättning i förhållande till sin stabila verksamhet.
  • Veoliaaktien är ett utmärkt val för långsiktiga depåer, särskilt med fokus på utdelning.

Veolia Environnement, ett franskt multinationellt företag, är en av världens ledande inom vatten- och avfallshantering. Trots att företagets värdering har minskat, fortsätter dess verksamheter att växa och utvecklas stabilt, vilket gör det till ett attraktivt val för investerare.

Stark direktavkastning

Enligt en analys från Placera, ligger Veolias direktavkastning på över 5 procent. Detta är en imponerande siffra, särskilt i jämförelse med dess amerikanska konkurrenter, Waste Management och Republic Services, vars värderingar är betydligt högre.

Detta skriver Placera, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Långsiktigt investeringsval

Veolia Environnement är inte bara ett stabilt val utan också ett attraktivt långsiktigt investeringsalternativ. Företaget har en stark finansiell ställning och en måttlig skuldsättning i förhållande till sin stabila verksamhet. Dessutom är Veoliaaktien ett utmärkt val för långsiktiga depåer, särskilt med fokus på utdelning, enligt Placera.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Veolia Environnement

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.