Checkin.com höga värdering kan vara berättigad trots risker
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Checkin.com höga värdering kan vara berättigad trots risker

Checkin.com

Teknikbolaget Checkin.coms höga värdering är beroende av dess fortsatta tillväxt och förbättrade lönsamhet. Detta enligt en analys från Affärsvärlden. Trots den höga värderingen och risknivån kan aktien vara köpvärd för de som är villiga att ta risker.

  • Checkin.coms aktie är inte billig, men företagets tillväxt och lönsamhet kan rättfärdiga värderingen.
  • Risknivån är hög och om tillväxten avstannar kan det leda till stora förluster.
  • Trots riskerna pekar Affärsvärlden på möjligheten att aktien kan vara köpvärd för riskbenägna investerare.

Enligt Affärsvärlden har Checkin.com visat att deras produkt fungerar och uppskattas av kunderna. Företagets tillväxt har imponerat och lönsamheten har vänt till det positiva, vilket förväntas fortsätta. Dessutom stödjer lovande avtal med stora kunder företagets starka utveckling.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

En hög risknivå

Det är dock viktigt att betona risknivån. Om tillväxten skulle stanna av och lönsamhetsförhoppningarna inte infrias, kan nedsidan vara stor. Detta innebär att aktien kanske inte passar alla investerare, och att det bör göras en noggrann riskbedömning innan investering.

På Börskollen följer vi noggrant utvecklingen för Checkin.com och andra teknikbolag på marknaden. Med denna information hoppas vi kunna hjälpa våra läsare att göra välgrundade investeringsbeslut.

Börskollen om checkin.com

checkin.com är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern CHECK på First North. checkin.com verkar inom sektorn Informationsteknik och aktien har 2448 st ägare hos Avanza samt 551 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Checkin .com Group är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget är specialiserade inom utveckling av SaaS-lösningar. Programvaran är egenutvecklad och används huvudsakligen för checkin-lösningar. Kunderna består primärt av företagskunder verksamma inom sektorer som finansiell teknologi, iGaming och prenumerationsstjänster. Checkin.com grundades 2017 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om checkin.com, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om checkin.com

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien checkin.com

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt