Checkin aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Checkin aktie

 

Checkin grundades 2017 med affärsidén att etablera en ny standard på internet för checkin – i likhet med vad online-betalningsföretag har skapat för enkla, säkra och snabba betalningslösningar online (”checkout”). Fram till idag har Checkin.com etablerat sig som en snabbt växande aktör på den globala marknaden för hur slutanvändare registrerar sig, identifierar sig och loggar in online, checkin. Bolagets teknologi kombinerar flera UX-system (eng. user experience), datakällor och identifieringsmetoder för att skapa individuellt anpassade checkin-flöden för varje slutanvändare. Bolagets mjukvara ökar konverteringsgraden samtidigt som nödvändig identifiering och regelefterlevnad säkerställs. Under 2020 hanterade Bolagets mjukvaruplattform över 18 miljoner checkin-sessioner i över 165 länder.

Mer om aktien Checkin

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Checkin aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Checkin utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Nyheter Checkin – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Checkin.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Checkin.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Checkin

Checkin

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Checkin

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Checkin? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter