Embracers Star Wars-kortspel överträffar alla förväntningar
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Embracers Star Wars-kortspel överträffar alla förväntningar

Embracers

Embracer Groups Star Wars-kortspel "Star Wars: Unlimited", har överträffat alla förväntningar och har blivit en stor framgång sedan den lanserades den 8 mars i Nordamerika. Spelets distributör, Fantasy Flight Games, säger att framgången är oöverträffad.

  • "Star Wars: Unlimited" har blivit en stor framgång på kort tid.
  • Spelets distributör, Fantasy Flight Games, säger att framgången är oöverträffad.

Enligt Dagens industri har spelet "Star Wars: Unlimited" överträffat de "vildaste förväntningarna". Spelet, som distribueras av Fantasy Flight Games, har blivit en enorm framgång tack vare att teamet har lyckats införliva essensen av Star Wars-sagan i spelet.

Detta skriver Dagens Industri, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

En framgång över alla territorier

Lars Wingefors, VD för Embracer Group, uttrycker sin entusiasm över spelets succé. I en skriftlig kommentar till Di säger han: "Star Wars: Unlimited presterar mycket väl, framför allt tack vare att vårt team på Fantasy Flight Games på ett skickligt sätt har lyckats införliva essensen av Star Wars-sagan i spelet. Resultatet har överträffat våra förväntningar i alla territorier".

Hos Börskollen följer vi kontinuerligt utvecklingen för spelföretag som Embracer Group och ser fram emot att se hur spelet kommer att utvecklas i framtiden.

Börskollen om Embracer

Embracer är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern EMBRAC B på Large Cap. Embracer verkar inom sektorn Sällanköpsvaror och aktien har 94829 st ägare hos Avanza samt 15051 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Embracer Group förvärvar, utvecklar och förlägger PC- och konsolspel för den globala spelmarknaden. Bolaget har en bred spelportfölj med ett hundratal egna varumärken, såsom Saints Row, Goat Simulator, Dead Island och Darksiders. Koncernen har huvudkontor i Karlstad och global närvaro genom de operativa koncernerna Deep Silver/Koch Media, THQ Nordic och Coffee Stain. Produktutveckling sker genom ett flertal spelutvecklingsstudios samt genom kontrakterade utvecklare på den globala marknaden.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Embracer, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Embracer

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Embracer

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt