Flytta bolånet till en annan bank – och sänk din ränta
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Nyheter Börskollen Bostad

Flytta bolånet till en annan bank – och sänk din ränta

Flytta

Det pratas mycket om höjda bolåneräntor just nu. Många är oroliga och passar på att se över sina bolån. Ett riktigt bra spartips är att jämföra sin ränta med andra banker – och även byta bank om det lönar sig.

Har man en rörlig bolåneränta är det bra att någon gång per år se över den genom att jämföra med vad andra bolånegivare erbjuder. Samtidigt befinner vi oss nu i en period då räntorna tickat stadigt uppåt och ett erbjudande som fanns i går blir plötsligt ogiltigt när du väl ska teckna.

Så hur ska man då tänka? Är det fortfarande värt att byta bank då och då för att sänka sin bolåneränta? Ja, generellt sett lönar det sig att vara aktiv när det kommer till bolån!

Avanza Bolån+

Hos Avanza kan man ansöka om att flytta sitt bolån och få en svårslaget låg rörlig bolåneränta på 1,12%. En sänkning av bolåneräntan är ett bra sätt för att få mer pengar över till sig själv, sparande eller andra former av investeringar som aktier eller fonder.

Vi tror på samma låga ränta till alla, utan att du behöver förhandla med banken. Det är enkelt att flytta ditt bolån och du behöver inte ha annat sparande hos oss. Och självklart kan du ansöka utan att binda upp dig."

Precis som vanligt hos Avanza slipper man helkundskrav och förhandlingar – och självklart kan man ansöka utan att binda upp sig.

Avanzas bolånekunder sparar i snitt 8 500 kr/månad – Se vad du kan spara


Använd Avanzas smidiga beräkningstjänster för se över din specifika bolånesituation.

Villkor för att få 1,12% i ränta

- Max 60% belåningsgrad
- Gäller endast flytt av lån
- Bostadsrätter, villor och fritidshus

Nyheter om Avanza Bank

Läses av andra just nu

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt