Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Framgång

Framgång för Bonesupport i USA – "Stenen i skon är aktiens höga värdering"

Medicinteknikföretaget Bonesupport har gjort stora framsteg med sin produkt, Cerament G, på den amerikanska marknaden. Bolaget uppvisar en imponerande bruttomarginal och förväntas öka sin tillväxt ännu mer. I slutet av november anordnas en kapitalmarknadsdag, där företaget förväntas presentera nya finansiella mål.

Affärsvärlden, som nyligen analyserat Bonesupport, ser att bolagets aktie har en potential att öka med 19 procent inom ett par år. Trots företagets framgångar uttrycker tidningen en viss oro över aktiens höga värdering.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Aktiens värdering och framtidsutsikter

Bonesupport har fått ett par köprekommendationer från Affärsvärlden under de senaste åren. Aktien är för närvarande värderad till cirka 11 gånger intäkterna baserat på tidningens prognoser för 2024. Trots den höga värderingen är tidningen positiv till bolagets långsiktiga potential.

"Stenen i skon är aktiens höga värdering. Vi på Affärsvärlden har köpstämplat Bonesupport ett par gånger senaste åren. Aktien värderas till runt 11 gånger intäkterna på våra prognoser för 2024. Den långsiktiga potentialen lockar. Här och nu landar vi i ett neutralt råd", avslutar Affärsvärlden sin analys.

Om Bonesupport

Bonesupport är ett bolag från Sverige och listat på Mid Cap. Bolaget verkar inom sektorn Hälsovård och aktien har 6029st ägare hos Avanza samt 1271st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen.

Bonesupport är verksamma inom medicinteknik. Bolaget utvecklar och kommersialiserar injicerbara biokeramiska bengraftsubstitut som ombildas till patientens eget ben och har förmåga att frisätta läkemedel. Bolagets bengraftsubstitut är baserade på den patentskyddade teknologiplattformen Cerament. I dagsläget genomför bolaget en rad kliniska studier för att visa kliniska och hälsoekonomiska fördelar med sina produkter. Bolaget har försäljning i Europa och Nordamerika och är baserat i Lund.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Bonesupport

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Bonesupport

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.