Bonesupport (BONEX) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Bonesupport aktie

BONEX  

Bonesupport är verksamma inom medicinteknik. Bolaget utvecklar och kommersialiserar injicerbara biokeramiska bengraftsubstitut som ombildas till patientens eget ben och har förmåga att frisätta läkemedel. Bolagets bengraftsubstitut är baserade på den patentskyddade teknologiplattformen Cerament. I dagsläget genomför bolaget en rad kliniska studier för att visa kliniska och hälsoekonomiska fördelar med sina produkter. Bolaget har försäljning i Europa och Nordamerika och är baserat i Lund.

Bonesupport tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 4 572 MSEK, en omsättning på 166 MSEK och med ett resultat på -92 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Bonesupport

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Bonesupport (BONEX) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Bonesupport aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern BONEX. Aktien har ett P/E-tal på -49.6 och P/S-tal på 25.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Bonesupport utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Bonesupport Avanza – se aktiekurs idag

Se Bonesupport senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Bonesupport – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Bonesupport.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Bonesupport.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Bonesupport

Bonesupport

TickerBONEX
ListaMid Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde4 572 MSEK
Omsättning166 MSEK
Vinst-92 MSEK
P/E-49.6
P/S25.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Bonesupport

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Bonesupport? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter