Infracom står inför en period av pressade vinster
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen

Infracom står inför en period av pressade vinster

Infracom

Infracom, en fullserviceleverantör av IT-tjänster, har under det senaste året utökat sin verksamhet betydligt genom ett förvärv som mer än fördubblade företagets storlek. Trots framgångarna står det nu inför en tid med pressade vinster, rapporterar Affärsvärlden.

  • Affärsvärlden förutser en potential på 29 procent för Infracoms aktie inom några år.
  • Trots framgångar och tillväxt väntar en period av pressade vinster för IT-bolaget.

På Affärsvärlden har de framfört sin syn på Infracoms framtid och trots en betydande tillväxt i företaget ser de en pressad vinst framöver. Affärsvärlden skriver att trots att mycket går rätt för bolaget, kommer pressade vinster att vara en utmaning.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Potential men med utmaningar

Enligt Affärsvärldens analys förutser de en potential på 29 procent i aktien under de kommande åren. Men det är inte bara positiva nyheter. "I vårt huvudscenario har bolaget en viss uppsida men inte slående stor. Vi upprepar vårt neutrala råd för aktien", skriver Affärsvärlden i sin slutsats.

Vi på Börskollen kommer att fortsätta att följa Infracom och dess utveckling noggrant, och uppmanar alla intresserade att göra detsamma. Trots de pressade vinsterna finns det fortfarande potential för aktien.

Börskollen om Infracom

Infracom är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern INFRA på Spotlight. Infracom verkar inom sektorn Telekommunikation och aktien har 2102 st ägare hos Avanza samt 404 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Infracom är specialiserade inom molnbaserad telefoni, IT-drift och hosting. Bolaget äger, driver och utvecklar IT-infrastrukturbolag med fokus på att upprätthålla hög drift- och datasäkerhet. Tjänsterna berör molnbaserade telefontjänster, utvecklad med grund i egenutvecklad plattform, inloggning och styrning av webbportaler, server och datahantering, samt lösningar för säker internetaccess. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Infracom, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Infracom

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Här lyfter vi fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Infracom

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt