Infracom (INFRA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Infracom aktie

INFRA  

Infracom är specialiserade inom molnbaserad telefoni, IT-drift och hosting. Bolaget äger, driver och utvecklar IT-infrastrukturbolag med fokus på att upprätthålla hög drift- och datasäkerhet. Tjänsterna berör molnbaserade telefontjänster, utvecklad med grund i egenutvecklad plattform, inloggning och styrning av webbportaler, server och datahantering, samt lösningar för säker internetaccess. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Infracom tillhör sektorn Telekommunikation och branschen Telekomtjänster. Bolaget har ett börsvärde på 701 MSEK, en omsättning på 202 MSEK och med ett resultat på 19 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Infracom

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Infracom (INFRA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Infracom aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern INFRA. Aktien har ett P/E-tal på 37 och P/S-tal på 3.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Infracom utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Infracom senaste utdelning är 0.5 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Infracom Avanza – se aktiekurs idag

Se Infracom senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Infracom – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Infracom.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Infracom.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Infracom

Infracom

TickerINFRA
ListaSpotlight
LandSverige
SektorTelekommunikation
BranschTelekomtjänster
Börsvärde701 MSEK
Omsättning202 MSEK
Vinst19 MSEK
P/E37
P/S3.1
Utdelning0.5 SEK
Direktavkastning2.2%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Infracom

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Infracom? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter