JM under lupp – Affärsvärlden neutrala
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Börs & Finans

JM under lupp – Affärsvärlden neutrala

JM

Bostadsutvecklaren JM har väckt uppmärksamhet på grund av signaler om en potentiell botten på bostadsmarknaden. Affärsvärlden analyserar aktien och belyser både möjligheter och risker för framtiden.

  • JM:s aktie påverkas av signaler om en botten på bostadsmarknaden.
  • Affärsvärlden är osäker på en snabb återhämtning till historiska nivåer.
  • Neutralt råd ges för JM:s aktie på grund av osäker marknadsutveckling.

Marknadssignaler och analys

Enligt Affärsvärlden finns det tecken på att bostadsmarknaden kan ha nått en botten, vilket gör JM till en intressant aktie att bevaka. I sin analys på tisdagen diskuterar de både möjligheter och risker för framtiden.

Affärsvärlden menar att de som tror på en stark återhämtning inom de kommande åren, där resultat når historiska nivåer, kan se JM som en attraktiv investering. Samtidigt varnar de för att återhämtningen kan bli utdragen och att det finns en risk att nyproduktionsvolymer inte når tillbaka till nivåerna under de senaste tio åren.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Osäker framtid

Affärsvärlden är försiktig i sin bedömning och ger ett neutralt råd för JM:s aktie. De anser att det är svårt att lockas av aktien om marknaden inte återgår till tidigare volymer. "Den som tror på en stark återhämtning under kommande år med resultat som når historiska nivåer kan lätt räkna hem aktien. Vi tror dock återhämtningen kan bli mer segdragen och ser åtminstone viss risk att vi inte alls når tillbaka till tidigare nyproduktionsvolymer som under de senaste tio åren. Då är det svårare att lockas av aktien", skriver Affärsvärlden i sin slutsats.

Vi på Börskollen kommer att fortsätta följa utvecklingen och ge uppdateringar om JM och andra intressanta aktier på marknaden. Fortsätt läsa för att hålla dig informerad om de senaste nyheterna inom ekonomi och investeringar.

Börskollen om JM

JM är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern JM på Large Cap. JM verkar inom sektorn Industri och aktien har 17811 st ägare hos Avanza samt 3450 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

JM är ett företag som är aktivt inom fastighetssektorn. De specialiserar sig på att utveckla bostäder och större bostadsområden i Norden. Deras huvudsakliga fokus är på nybyggnation i växande storstadsområden och universitetsstäder. Utöver bostäder arbetar de också med att utveckla kommersiella fastigheter och erbjuder entreprenadtjänster. Företagets huvudkontor är beläget i Stockholm.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om JM, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om JM

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien JM

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt