JM (JM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

JM aktie

JM  

JM är verksamma inom fastighetsbranschen. Bolaget verkar som nordisk projektutvecklare av bostäder och större bostadsområden. Verksamheten är huvudsakligen fokuserad på nyproduktion med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter lokaliserade i Norden. Bolaget arbetar även med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

JM tillhör sektorn Industri och branschen Bostadsbyggnation. Bolaget har ett börsvärde på 21 164 MSEK, en omsättning på 15 837 MSEK och med ett resultat på 1 428 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien JM

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper JM (JM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

JM aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern JM. Aktien har ett P/E-tal på 14.8 och P/S-tal på 1.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

JM utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

JM senaste utdelning är 12.8 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

JM Avanza – se aktiekurs idag

Se JM senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter JM – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien JM.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i JM.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om JM

JM

TickerJM
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschBostadsbyggnation
Börsvärde21 164 MSEK
Omsättning15 837 MSEK
Vinst1 428 MSEK
P/E14.8
P/S1.4
Utdelning12.8 SEK
Direktavkastning4.2%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien JM

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om JM? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter