Kollect on Demand föreslår namnbyte
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen

Kollect on Demand föreslår namnbyte

Kollect

Avfallsbolaget Kollect on Demand planerar att byta namn till Mashup Ireland vid sin kommande årsstämma den 20 juni. Förslaget grundar sig på bolagets nya strategi att investera i irländska små och medelstora företag inom olika branscher. En majoritet av aktieägarna stödjer namnbytet.

  • Kollect on Demand föreslår namnbyte till Mashup Ireland.
  • Utökad investeringsstrategi till nya branscher.
  • Stöd från 86,5 procent av aktieägarna.

Ny strategi och expansion

Kollect on Demand har efter förvärvet av Mashup utvärderat möjligheten att expandera sin verksamhet till investeringar i irländska små och medelstora företag inom olika sektorer. Dessa inkluderar återvinning, vatten, teknik, fastigheter och förnybar energi. Denna utvidgade strategi har mottagits väl av bolagets investerare, långivare och partners.

Detta rapporterar nyhetsbyrån Finwire om.

Starkt stöd från aktieägarna

Enligt bolaget har aktieägare som representerar 86,5 procent av rösterna bekräftat att de kommer att rösta för namnbytet vid den kommande årsstämman. Detta understryker det starka stödet för den nya strategin och namnbytet.

Styrelsen i Kollect on Demand uttrycker sin övertygelse om att den nya strategin kommer att möjliggöra utveckling av skalfördelar och konkurrensfördelar inom den irländska sektorn för små och medelstora företag. "Vi är övertygade om att denna strategi kommer att göra det möjligt för koncernen att utveckla skalfördelar och konkurrensfördelar inom den irländska sektorn för små och medelstora företag", skriver styrelsen i en kommentar.

Vi på Börskollen följer utvecklingen och ser fram emot att rapportera vidare om Kollect on Demands framtida framgångar under sitt nya namn, Mashup Ireland.

Börskollen om Kollect on Demand

Kollect on Demand är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern KOLL på First North. Kollect on Demand verkar inom sektorn Industri och aktien har 455 st ägare hos Avanza samt 105 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Kollect on Demand Holding verkar inom energiindustrin och fokuserar på avfallshantering. Företaget är uppdelat i flera affärsområden som främst sysslar med insamling och transport av avfall. De hanterar bland annat hushållsavfall, kommersiellt avfall och bortforsling av större föremål. Deras huvudsakliga marknad är Europa.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Kollect on Demand, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Kollect on Demand

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Kollect on Demand

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt