Kollect on Demand (KOLL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Kollect on Demand aktie

KOLL  

Kollect on Demand Holding är verksamma inom energisektorn. Bolaget är specialiserade inom utveckling av avfallshantering. Verksamheten drivs via flertal affärsområden med fokus på avfallsinsamling samt avlämning. Hantering utförs av exempelvis hushållsavfall, kommersiellt avfall, samt bortforslande av grovsopor. Störst verksamhet återfinns inom den europeiska marknaden.

Kollect on Demand tillhör sektorn Industri och branschen Energi & Återvinning. Bolaget har ett börsvärde på 118 MSEK, en omsättning på 29 MSEK och med ett resultat på -13 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Kollect on Demand

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Kollect on Demand (KOLL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Kollect on Demand aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern KOLL. Aktien har ett P/E-tal på -8.9 och P/S-tal på 2.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Kollect on Demand utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Kollect on Demand Avanza – se aktiekurs idag

Se Kollect on Demand senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Kollect on Demand – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Kollect on Demand.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Kollect on Demand.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Kollect on Demand

Kollect on Demand

TickerKOLL
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschEnergi & Återvinning
Börsvärde118 MSEK
Omsättning29 MSEK
Vinst-13 MSEK
P/E-8.9
P/S2.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Kollect on Demand

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Kollect on Demand? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter