Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kopparbergs

Kopparbergs - Inför rapporten imorgon

Kopparbergs släpper imorgon den 22 november sin kvartalsrapport och nedan summerar vi all relevant information som kan vara bra att ha koll på inför rapportsläppet – estimat, nyheter, analyser, riktkurser, data för blankningar och insynstransaktioner och mycket mer.

Om Kopparbergs inför rapporten

Bolaget verkar inom Dagligvaror-sektorn. Per idag den 21 november har bolaget 6248 ägare på Avanza och 1262 ägare hos Nordnet. Kopparbergs är listat i Sverige på NGM.

Kursutveckling

Estimat inför rapporten

Inför rapporten finns det följande estimat att ta del av. Relationen mellan estimat och utfall brukar vara en viktig del i hur aktien reagerar på rapportutfallet så se till att ha en god bild över förväntningarna på rapporten.

DatumEstimat
20 nov11 estimat inför Kopparbergs Bryggeris rapportLäs mer
20 novDe populäraste aktierna inför rapportveckan - vecka 47Läs mer

Estimat från användarna på Pinpoint estimates

Senaste nyheterna om Kopparbergs

Nuvarande blankning i Kopparbergs

Aktuell nivå av blankning kan vara bra att ha i bakhuvudet, då en snabb och kraftigt positivt rörelse för aktien i samband med rapporten mycket väl kan tvinga blankarna att täcka sina korta positioner, vilket brukar förstärka rörelsen på uppsidan (en så kallad "short squeeze".)

Senaste insynstransaktionerna

Här kan du se hur insiders har valt att agera i aktien inför rapporten.

DatumTypAnmälningsskyldigSumma
23 nov 2020FörvärvVätterledens Invest Aktiebolag17 125 000 SEK
3 sep 2020FörvärvVätterledens Invest Aktiebolag8 750 000 SEK
3 sep 2020FörvärvMikael Jönsson8 750 000 SEK
3 sep 2020FörvärvMikael Jönsson8 750 000 SEK
1 sep 2020AvyttringBeer & Beverage Consulting Global AB26 250 000 SEK
31 aug 2020FörvärvMikael Jönsson8 750 000 SEK
28 feb 2019FörvärvVätterledens Invest Aktiebolag7 780 000 SEK
11 jan 2018AvyttringBeer & Beverage Consulting Global AB5 016 SEK
11 jan 2018AvyttringBeer & Beverage Consulting Global AB8 035 SEK
11 jan 2018AvyttringBeer & Beverage Consulting Global AB1 172 SEK
11 jan 2018AvyttringBeer & Beverage Consulting Global AB3 344 SEK
11 jan 2018AvyttringBeer & Beverage Consulting Global AB836 SEK
11 jan 2018AvyttringBeer & Beverage Consulting Global AB502 SEK
11 jan 2018AvyttringBeer & Beverage Consulting Global AB88 114 SEK
11 jan 2018AvyttringBeer & Beverage Consulting Global AB4 180 SEK

Verksamhetsbeskrivning

Kopparbergs Bryggeri är en svensk aktör inom bryggeri vars affärsidé är att nationellt bli en ledande dryckesleverantör inom utbudet av cider. Utöver cider erbjuder bryggeriet även öl i form av Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult. Bolaget startades ursprungligen 1882 och har sitt bryggeri och huvudkontor där verksamheten en gång startades, i Kopparberg, Västmanland.

Läs mer om Kopparbergs

Klicka dig gärna vidare till vår bolagssida för Kopparbergs för att ta del av mer aktuell information!

Tips: Vi kan också rekommendera att ladda ner vår populära app där du kan skapa en bevakning för bolaget och då automatiskt få pushnotis vid rapportsläpp men även efterföljande nyheter som uppdaterade analyser, riktkursrevideringar, insynstransaktioner och mycket mer – dessutom helt gratis!

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Kopparbergs

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Kopparbergs

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.