Kopparbergs (KOBR B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Kopparbergs aktie

🔔 Skapa bevakning

KOBR B  

Kopparbergs Bryggeri är en svensk aktör inom bryggeri vars affärsidé är att nationellt bli en ledande dryckesleverantör inom utbudet av cider. Utöver cider erbjuder bryggeriet även öl i form av Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult. Bolaget startades ursprungligen 1882 och har sitt bryggeri och huvudkontor där verksamheten en gång startades, i Kopparberg, Västmanland.

Kopparbergs tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Bryggeri. Bolaget har ett börsvärde på 3 322 MSEK, en omsättning på 2 029 MSEK och med ett resultat på 132 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Kopparbergs

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Kopparbergs (KOBR B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Kopparbergs aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern KOBR B. Aktien har ett P/E-tal på 25.2 och P/S-tal på 2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Kopparbergs utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Kopparbergs senaste utdelning är 6.8 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Kopparbergs Avanza – se aktiekurs idag

Se Kopparbergs senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Kopparbergs – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Kopparbergs.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Kopparbergs.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Kopparbergs

Kopparbergs

TickerKOBR B
ListaNGM
LandSverige
SektorDagligvaror
BranschBryggeri
Börsvärde3 322 MSEK
Omsättning2 029 MSEK
Vinst132 MSEK
P/E25.2
P/S2
Utdelning6.8 SEK
Direktavkastning4.2%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Kopparbergs

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Kopparbergs? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter