Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Börsveckan ger köpråd för åtta bolag, lanserar ny portfölj med 13 bolag"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Börsveckan ger köpråd för åtta bolag, lanserar ny portfölj med 13 bolag" som skrevs av Finwire / Börskollen eller "Sju köptips från Börsveckan" av Privata Affärer – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Börsveckan ger köpråd för åtta bolag, lanserar ny portfölj med 13 bolag

Börsveckan är tillbaka efter sommaruppehållet. Köpråd lämnas för de åtta bolagen Note, Bahnhof, Rovio, Europris, Orkla, Alligo, Betsson och Kindred. Tidningen ger rådet avvakta för VNV Global.  Tidningens..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

2. Hernhag: Köpläge för långsiktiga när björnen kommer

Hernhag: Köpläge för långsiktiga när björnen kommer. "Någon form av början på ett köpläge"..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

3. Sju köptips från Börsveckan

Och en aktie du kan avvakta med..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

4. Dagens aktierekommendationer – Netflix och United Parcel Service med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 22 augusti. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: Cowen sänker VF..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

5. Experten ser fem anledningar till att börsen ska falla

Experten ser fem anledningar till att börsen ska falla. Ser tydligt tecken på avtagande riskvilja..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

6. Fyra köpråd från Aktiespararen

I nya numret av Aktiespararen rekommenderas köp i ett läkemedelsbolag, ett gruvbolag, ett installationsbolag och ett köksbolag...

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

7. Historiken är tydlig – Stressa inte in i aktier i en björnmarknad

Aktiespararnas analysansvarige Carl-Henrik Söderberg om statistiken som talar emot fortsatt börsuppgång i det korta perspektivet...

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

Bankjätten UBS pekar på fem diagram som indikerar att de senaste veckornas börsrally tar slut om bara några månader. UBS varnar med..

8. UBS varnar med diagram: Då tvärnitar börsrallyt

Bankjätten UBS pekar på fem diagram som indikerar att de senaste veckornas börsrally tar slut om bara några månader. UBS varnar med anledning av sitt scenario investerare för att hålla fast vid sin positiva syn..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

9. Vinnare & Förlorare - Intrum faller efter vd-avgång

Stockholmsbörsen inleder den nya veckan med sjunkande kurser. Kredithanteraren Intrum faller efter att vd och koncernchef Anders Engdahl lämnat sin post.  Efter 37 minuters handel var OMXS30-indexet ned 1,01 procent..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

10. Börsveckan ger köpråd för åtta bolag

I första numret efter sommaren sätter Börsveckan köp på åtta aktier, bland annat två speloperatörer...

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Lista: Dagens insynsaffärer - Swedbank Robur Fonder har ökat sitt ägande i Essity

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 22 augusti finner vi bland annat "Swedbank Robur Fonder har ökat sitt ägande i Essity" och "Styrelseledamot i Betsson köper..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

12. Röda siffror på Stockholmsbörsen

Det har varit en dag med röda siffror på Stockholmsbörsen. Breda OMXS-indexet stängde på minus 2,2 procent...

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

Intresset för att betala för sin el timme för timme ökar. Både de stora elbolagen och uppstickarna märker av trenden. För den som..

13. Fler vill betala elen timme för timme

Intresset för att betala för sin el timme för timme ökar. Både de stora elbolagen och uppstickarna märker av trenden. För den som har möjlighet att flytta runt sin elförbrukning över dygnet kan det finnas..

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

14. SBAB sänker samtliga bolåneräntor

Från och med måndag 22 augusti sänker SBAB alla listräntor för bolån med mellan 0,05 och 0,33 procentenheter. Ändringarna sker till följd av minskade upplåningskostnader och konkurrenssituationen på marknaden...

En nyhet från Realtid som du kan ta del av här.

15. Tysklands ekonomiminister nobbar kärnkraftverken – sparar inte gasen

Tysklands ekonomiminister Robert Habeck nobbar kärnkraftverken i landet, eftersom de enligt honom inte kommer spara på gasanvändningen. Det råder diskussioner i Tyskland om man ska hålla igång landets..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt