Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Dagens aktierekommendationer – Volvo med på listan"
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Börs & Finans

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Dagens aktierekommendationer – Volvo med på listan"

Kvällskollen:

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Dagens aktierekommendationer – Volvo med på listan" som skrevs av Börskollen eller "Ryssland allt mer isolerat – överges av allierad" av Dagens PS – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Dagens aktierekommendationer – Volvo med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 18 september. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: DNB höjer..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

2. Så investerar yngre – här är favoritaktierna

Nordnet har gått igenom i vilka bolag unga individer helst placerar sina pengar. Allt från investmentbolag till snabbväxare och kurskrascher finns med på listan.   Nordnet har tagit en titt på hur investerare i..

En nyhet från Unga aktiesparare som du kan ta del av här.

Listan på allierade krymper för Ryssland och Vladimir Putin – nu vänder sig Armenien mot nya samarbeten i väst. En av Rysslands..

3. Ryssland allt mer isolerat – överges av allierad

Listan på allierade krymper för Ryssland och Vladimir Putin – nu vänder sig Armenien mot nya samarbeten i väst. En av Rysslands äldsta och mest trogna allierade, Armenien, har satt ner foten. Droppen som fått..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

4. Aktierna där vi ser vi störst vinstökningar 2024

Analytikerkåren räknar med vinstlyft bland börsbolagen nästa år. Vår lista väntas leverera dubbelt upp. ✔ Se våra nya prognoser för vinst och direktavkastning  ✔ Aktierna där vinsten ökar mest   ✔ Tre..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

5. Aktiechef: Stockholmsbörsen kommer stiga - jag köper vinnarna

Stockholmsbörsen kommer att stå högre vid årsskiftet än vad den gör nu...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

6. Hernhag: Enkla metoden för att identifiera kvalitetsaktier

Det krävs inte några krångliga aktieanalyser för att hitta kvalitetsbolagen på börsen, skriver Marcus Hernhag i veckans krönika. Bolagen som levererat aktieägarvärde historiskt fortsätter ofta att göra det..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

7. Här är måndagens aktierekar

En färsk köprekommendation för cybersäkerhetsföretaget som börjar handlas först på onsdag samt en höjd rekommendation för lastbilstillverkaren finns med bland de aktierekar som hittills publicerats på..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

Dagens Industri ser ett fint ingångsläge i läkemedelsbolaget Calliditas vars aktie har sjunkit rejält samtidigt som man närmar sig..

8. Calliditas en potentiell kursdubblare enligt Di - rekommenderar köp

Dagens Industri ser ett fint ingångsläge i läkemedelsbolaget Calliditas vars aktie har sjunkit rejält samtidigt som man närmar sig miljardomsättning med stormsteg. Aktien har sjunkit i samband med att..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

9. Magplask för SBB på Stockholmsbörsen

En svag start och minimal uppsida gjorde dessvärre inga underverk för Stockholmsbörsen som under måndagen vände ned. På botten det pressade fastighetsbolaget SBB, som fortsatte sin minusresa och föll pladask...

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

10. Vinnare & Förlorare - Sintercast stiger på nya finansiella mål

Stockholmsbörsen inleder den nya handelsveckan med lättare nedgångar. Sintercast stiger tvåsiffrigt efter att ha släppt nya finansiella mål.  Efter 36 minuters handel var OMXS30-indexet ned 0,16 procent till 2 191..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Lista: Dagens insynsaffärer - Devysers ordförande Mia Arnhult köper aktier för knappt 0,9 miljoner kronor

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 18 september finner vi bland annat "Devysers ordförande Mia Arnhult köper aktier för knappt 0,9 miljoner kronor" och "Mips..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

12. Ny enklare a-kassa får tummen upp

A-kassan bör förenklas och baseras på inkomst i stället för antalet arbetade timmar, föreslår regeringen. Ett välkommet besked, enligt arbetslöshetskassorna...

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

Självincheckning inför en flygresa kan vara både smidigt och tidsbesparande. Möjligen med brasklappen att du alltid bör vara på din..

13. Flyg-fiasko: Checkade in själv – fick böta 2 000 kronor

Självincheckning inför en flygresa kan vara både smidigt och tidsbesparande. Möjligen med brasklappen att du alltid bör vara på din vakt. Om inte kan flygresan bli en dyr historia. I en tid då det mesta..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

14. Så här lever du längre – handlar inte bara om ett glatt sinne

Att vara positiv sägs leda till ett längre liv. Men det finns även andra saker som experterna säger ger ett långt och hälsosamt liv, som att vara skötsam och disciplinerad. Att ha ett glatt sinne och visa en..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

15. Ännu en bostadsbubbla spricker i Kina

Kinas kraschande bostadsbubbla skakade hela världsekonomin. Men nästa bostadsbubbla är redan på väg att spricka – och det kan bli landets värsta kris sedan Mao Tse-tung. Kinas bostadsbyggande är på väg att..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Calliditas Therapeutics

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt