Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Dagens aktierekommendationer – Volvo och Samhällsbyggnadsbolag med på listan"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Dagens aktierekommendationer – Volvo och Samhällsbyggnadsbolag med på listan" som skrevs av Börskollen eller "Storbanken: Sälj aktierna i Volvo Cars" av Affärsvärlden – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Dagens aktierekommendationer – Volvo och Samhällsbyggnadsbolag med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 6 april. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: Handelsbanken höjer..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

2. Handelsbanken: SSAB är en sedelpress

Handelsbanken höjer sin riktkurs på tre års sikt för stålbolaget SSAB till 120 kronor, från tidigare 110. Orsaken är bättre vinstutsikter och banken spår en nettokassa om cirka 30 kronor per aktie i slutet av..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

3. Storbanken: Sälj aktierna i Volvo Cars

Investerare bör sälja av Volvo Cars, anser Goldman Sachs...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

4. Saudiska Savvy Gaming gör ett miljardförvärv

Saudiska Savvy Gaming Group förvärvar mobilspelutvecklaren Scopely för 4,9 miljarder dollar, motsvarande drygt 51 miljarder kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. Enligt Savvy kommer köpet att stärka dess..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

5. Lista: Dagens insynsaffärer - Lundin Mining-chef säljer aktier för drygt 0,2 miljoner kanadensiska dollar

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 6 april finner vi bland annat "Lundin Mining-chef säljer aktier för drygt 0,2 miljoner kanadensiska dollar" och..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

6. Alla Affärsvärldens analyser vecka 14

Analyser av Heimstaden Pref, Concordia, Harvia, Upsales, Hexatronic, fastighetssvep obligationer, Teqnion och Precio Fishbone samt IPO-summering, BuyHold-portföljen, Börsgolvet, Råduppföljning och rapportkalender..

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

7. Analyshuset sänker riktkursen för Sinch

Räknar med nya förvärv från bolaget under 2023..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

Volvo Cars aktie har sjunkit till en ny lägstanivå och handlas för under 40 kronor.  För första gången sedan Volvo Cars..

8. Raset: Volvo Cars når ny bottennivå

Volvo Cars aktie har sjunkit till en ny lägstanivå och handlas för under 40 kronor.  För första gången sedan Volvo Cars börsnoterades i oktober 2021 har bolagets aktie nått en ny bottennivå. På skärtorsdagen..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

9. Larm: Sju av tio pensionärer lever på bidrag

Pensionsmyndigheten har utrett behovet av ett helt nytt pensionssystem. Just nu får sju av tio någon sorts bidrag för att klara sig. Det är inte så det var tänkt. Det finns goda skäl att tillsätta en utredning..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

10. Vinnare & Förlorare - SAS tappar efter uppdatering om kapitalanskaffning

Stockholmsbörsen har idag halvdag. Handeln inleds med lätt stigande kurser. Under morgonen kom statistik som visade att Sveriges BNP-indikator steg 0,8 procent i årstakt i februari, men sjönk 1 procent på..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Svenske oljemiljardären ökar förmögenheten mest – efter rekordåret

Doldisen Torbjörn Törnqvist är den svenska miljardär som ökat sin förmögenhet mest senaste året, visar Affärsvärldens unika genomgång...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

12. Påskglädje på Stockholmsbörsen

När Stockholmsbörsen stängde på skärtorsdagen, gick siffrorna i festligt gröna färger.  När Stockholmsbörsen stängde på torsdagen, kunde påskkärringarna flyga till Blåkulla och haren gömma välfyllda..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Allra-profilen Ewran Mersin är försvunnen sedan 2017 – nu har hans lyxvåning på Östermalm sålts av Kronofogden. Slutpriset blev..

13. Allra-profilens lyxvåning såld – billigare än väntat

Allra-profilen Ewran Mersin är försvunnen sedan 2017 – nu har hans lyxvåning på Östermalm sålts av Kronofogden. Slutpriset blev dock lägre än väntat.  115 kvadratmeter, fyra rum och fem kakelugnar i ett av..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

14. Färre än väntat sökte arbetslöshetsstöd i USA

Färre än väntat sökte arbetslöshetsstöd i USA. ..

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

15. Volvo skrämmer skurkar med hjälp av fladdermöss

Bilar har gått att låsa upp trådlöst sedan 1983 då tekniken debuterade på Renault Fuego. Det har varit en guldgruva för stöldligor, något Volvo nu vill råda bot på. Den trådlösa kommunikation som sker..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Concordia Maritime

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt