Harvia (FI) (HARVIA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Harvia (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

HARVIA  

Harvia är en tillverkare av bastuanläggningar. Produktutbudet består av helhetslösningar som inkluderar färdiga bastu- och spaanläggningar, samt elektriska bastuaggregat, vedeldade bastuugnar och tillhörande inredning. Utöver tillverkar bolaget infraröda bastuanläggningar. Verksamhet innehas på global nivå, där bolagets produkter återfinns via samarbetspartners. Bolaget grundades 1950 och har sitt huvudkontor i Muurame.

Harvia (FI) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Möbler & Inredning. Bolaget har ett börsvärde på 977 MEUR, en omsättning på 76 MEUR och med ett resultat på 27 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Harvia (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Harvia (FI) (HARVIA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Harvia (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern HARVIA. Aktien har ett P/E-tal på 36 och P/S-tal på 6.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Harvia (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Harvia (FI) senaste utdelning är 0.3 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Harvia (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Harvia (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Harvia (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Harvia (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Harvia (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Harvia (FI)

Harvia (FI)

TickerHARVIA
ListaMid Cap
LandFinland
SektorSällanköpsvaror
BranschMöbler & Inredning
Börsvärde977 MEUR
Omsättning76 MEUR
Vinst27 MEUR
P/E36
P/S6.5
Utdelning0.3 EUR
Direktavkastning0.6%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Harvia (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Harvia (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter