Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Stjärninvesteraren: Snart köpläge på börsen – här är signalen"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Stjärninvesteraren: Snart köpläge på börsen – här är signalen" som skrevs av Dagens PS eller "Dagens aktierekommendationer – Vicore Pharma och NEL med på listan" av Börskollen – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Stjärninvesteraren: Snart köpläge på börsen – här är signalen

Snart köpläge på börsen? Det kan låta smått osannolikt när världsekonomin skakar – men enligt stjärninvesteraren Bill Ackman är det dags när en viss signal uppenbarar sig. Bill Ackman, miljardär och..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

2. Utländska soldater hjälper till att återta södra Ukraina

Utländska soldater från Europa och USA hjälper till att återta södra Ukraina. Samtidigt medger de att det kommer ta lång tid. Ukraina har fått hjälp av utländska soldater att återta södra Ukraina men de..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 7 september. Några..

3. Dagens aktierekommendationer – Vicore Pharma och NEL med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 7 september. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: ABG Sundal..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

4. Expert varnar: Dold avgift hotar villaägare

Som en effekt av elpris-chocken riskerar villaägare att åka på en hög dold avgift, varnar nu rådgivare på Villaägarna. Den driftskostnad som anges i bostadsannonser riskerar enligt Patrik Wendelius,..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

5. Hänvisar till force majeure – elbolag vill säga upp fasta avtal

Hänvisar till force majeure – elbolag vill säga upp fasta avtal..

En nyhet från Realtid som du kan ta del av här.

6. Di opinion: ”Skatter kommer att höjas”

Tveklöst kommer Socialdemokraterna att höja skatter – med betoning på kapitalskatter – vid en valseger, slår Di:s ledarskribent fast. ”Magdalena Andersson har återkommande talat om behovet av höjda..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

7. Lista: Dagens insynsaffärer - Investor köper aktier i Atlas Copco för knappt 19 miljoner kronor

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 7 september finner vi bland annat "Investor köper aktier i Atlas Copco för knappt 19 miljoner kronor" och..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

Bank of America spår vilda oljeprisrörelser under det kommande halvåret, rapporterar Business Insider. Bakgrunden är att det finns..

8. Oljepriserna kan rusa eller krascha med 20 procent beroende på scenario - Bank of America

Bank of America spår vilda oljeprisrörelser under det kommande halvåret, rapporterar Business Insider. Bakgrunden är att det finns flera scenarion som kan utspelas och få en direkt effekt på oljepriset. Här..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

9. Så hög kan din elräkning bli i vinter

Bered dig på en riktigt hård elstöt i vinter. Räkningen för en normalvilla i södra Sverige kan hamna på nära 17 000 kronor i månaden under de värsta vintermånaderna, och elen för en liten lägenhet kan..

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

10. Rekord för elexporten – bingo för staten

Det svenska elundret – vi är numera största nettoexportör av el i Europa – är bingo både för elproducenter och staten. Skyhöga elpriser i Europa lyfte svensk elexport till rekordnivån 4,2 miljarder kronor i..

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Putin hotar stoppa leveranser – EU backar inte från pristak

Timmar efter att den ryske presidenten Vladimir Putin hotar att stoppa leveranserna kommer EU:s förslag om pristak på rysk gas. Nu ökar risken för elransonering i EU i vinter. Vladimir Putin hotar med att strypa den..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

12. Upphävda elavtal – "vi kommer vilja göra det olagligt"

Enligt källor till Sveriges Radio Ekot har flera elbolag börjat se över möjligheten att säga upp fleråriga bundna elavtal som redan har tecknats...

En nyhet från Realtid som du kan ta del av här.

Ett av världens genom tiderna största kryssningsfartyg värt nästan 15 miljarder kronor, kan komma att skrotas innan det gör sin..

13. Stena intresserat av nybyggt skrotningshotat kryssningsfartyg

Ett av världens genom tiderna största kryssningsfartyg värt nästan 15 miljarder kronor, kan komma att skrotas innan det gör sin jungfruresa. Kryssningsfartyget Global Dream II skulle kunna transportera 9 000..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

14. Duo: Tre aktier inför dämpat inflationstryck

Förvaltarduo menar att inflationstrycket ser ut att minska och tipsar investerare om tre aktier utifrån det scenariot. Fondbolaget Norrons förvaltare Johan Svantesson och Oskar Ormegard förklarade på ett webbsänt..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

15. Momentumaktier - Dessa tre aktier har idag noterat nytt årshögsta

Hittills i dag har det bjudits på tre nya 52-veckorshögsta på Stockholmsbörsens listor. För investerare som fokuserar på trendföljande momentumstrategier kan det vara intressant att leta efter aktier som noterar..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Atlas Copco

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt